Wat zou ik het leuk vinden om te bloggen. Naast dat de hele wereld inmiddels blogt en je eigenlijk niet meer meetelt als je het niet doet, vind ik het écht leuk om te schrijven.

Al heel lang dacht ik na over waarover mijn blog dan wel moest gaan… Wát houd mij nou de hele dag bezig en waar kan ik nou es veel over vertellen? Echt, ik heb er maanden over nagedacht en kon het niet bedenken. Ik vind veel leuk, maar om er nou geregeld iets leuks over te kunnen vertellen, i really didn’t know.

Tot ik er uiteindelijk niet meer omheen kon…

Waar kan ik nou veel over vertellen, wat houd mij dagelijks bezig en waar heb ik nou veel kennis over om te delen? Right. Dat is Mijn Pijn. Niet leuk, maar het is niet anders.

Right. Dat is Mijn Pijn.

Niet meteen afhaken! Ik ben zeer zeker niet van plan om iedere avond mijn kwelling de wijde wereld in te schrijven en steeds maar te herhalen hoe naar het allemaal het is, Integendeel; ik zal proberen om er luchtig mee om te gaan, te beschrijven hoe stom het is om altijd pijn te hebben op een manier waarop we er misschien samen, heel even, om kunnen lachen. Goed?

X Bella bella 4 11

 

 

 

 

 

 

 


Over Nana

Goed, deze website heet Mijn Pijn (.blog) en heeft allerlei leuke categorieën die dan ook weer beginnen met “mijn”… 

Maar ik begon deze website, omdat er misschien ergens iemand is, die ook pijn heeft en heel misschien iets zou hebben aan het verhaal van een ander. Deze website is er dus eigenlijk voor jou en niet voor mij. De naam Mijn Pijn is eigenlijk, als je er zo over nadenkt, wel heel ongelukkig gekozen, maar ja, zo heet – ie nou eenmaal en zo zal het ook blijven.

Nu heb ik iemand in mijn directe omgeving die ook pijn heeft. Ik ben er laatst ook weer achter gekomen dat we daar samen wel enorm van kunnen balen, maar dat we ook samen heel veel lol kunnen hebben, ondanks én om de pijn. Ik weet dat het wellicht een beetje bruut klinkt, lol hebben om de pijn, maar als je ons blijft volgen zul je het vanzelf begrijpen.

Ik was echt heel blij dat ze mee wilde werken aan deze website en haar creativiteit en geestige maar ook scherpe ideeën met mij én dus ook met jou wilde delen op deze manier.

Je gaat veel aan haar hebben! let maar op.

Dit is Nana

Nana is moeder van 2 prachtige kinderen, heeft een lieve man, een fijn huis, leuk werk én dan heeft ze, onder andere, ook nog fibromyalgie…

Toch laat ze het er niet bij zitten en probeert ze er altijd iets van te maken.

Wil je Nana een persoonlijk bericht sturen? Dat kan via nana@mijnpijn.blog

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *