Moët in Pyjama

Moët in Pyjama

Daar is het weer; NieuwJaarsNacht…
Mijn eerste blog op deze website ging er ook al over

Nieuwjaarsnacht

 

Ik las in een andere blog dat ik niet de enige ben met nieuwjaarsnacht-blues. Er werd gevraagd hoe het toch zou komen dat veel mensen een beetje depri worden van oud en nieuw, dat je zo’n onbehaaglijk gevoel kan krijgen bij de hele happening.

Ik weet het wel, ik weet het heel goed. Ik wil zo graag de hele nacht feest vieren, dansen, het nieuwe jaar goed beginnen, met oliebollen en veel, heel veel champagne! Een nieuw jurkje uitzoeken, het liefst al begin november en het allerbeste feest uitzoeken dat er deze nacht te vinden is.

Maar het gaat niet. Ik ga niet voor een uurtje naar een oud- en nieuw feest. Rond een uurtje of 3 wordt het pas écht gezellig namelijk.
Alleen al de voorbereidingen putten me uit, als het me al is gelukt om me in mijn feestjurk te hijsen ben ik al buiten adem en liggen mijn benen al in een spasme, laat staan dat ik een hele nacht ga dansen. Zal ik het maar niet hebben over het föhnen van haren en zo.

Nope. Gaat ‘m ook dit jaar niet worden.

mijn doelen-lijst voor 2018

Ik denk dat ik me dit jaar er ook niet te druk om ga (proberen) te maken. Moët in Pyjama samen met Linda de Mol. That’s it. En ondertussen maak ik mijn doelen-lijst voor 2018, welke doelen per glas champagne natuurlijk steeds meer serieus haalbaar worden.

Oud en Nieuw? Have a nice one. Party Hard. Als je kan.

X Bella

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *